Workshop Tafeltje Ont-Dekje

Workshop Tafeltje Ont-Dekje | Initiatief van Yo4coaching

De workshops van Tafeltje Ont-Dekje bestaan uit verschillende thema’s die leiden naar meer geluk, zelfvertrouwen en succes in jouw leven. Tijdens deze workshops ontdek je de kracht van coaching. Je gaat een verbinding aan met de groep waarin je elkaar inspireert, motiveert en aandacht schenkt.
Yo4coaching geeft je op een luchtige manier inzichten en handvatten mee waardoor jij je bewust wordt van jouw beweegredenen en leert hoe je situaties anders kan aanpakken.

De workshops van Yo4coaching zijn onderdeel van mijn site omdat ik vind dat Tafeltje Ont-Dekje deze plek verdient. Het is zo’n mooi en krachtig initiatief. Ik heb zelf een enorme groei doorgemaakt met behulp van de tools van Yo4coaching en ik gun iedereen die mooie ontdekkingen die ik heb gedaan.

Thema’s
De workshops bestaan uit de volgende thema’s:
♥ Wat zit er in mijn rugzak?
♥ Mantelzorger
♥ Welke emoties eet jij weg?
♥ Wat wil ik loslaten?
♥ Wat wil ik bereiken?
♥ Welke sleutel heb ik nodig
♥ Wie ben ik?
♥ Hoe sta ik in het leven?
♥ Ikigai: Moodboard maken

Via het volgende formulier kunnen jullie je aanmelden of je interesse doorgeven > klik hier om het formulier te openen.
Meer info vindt je op: www.yo4coaching.nl en like de Facebookpagina: klik hier.

Share