Het is bijna een jaar geleden dat ik een blog heb geschreven voor de BOSK. Voor de vakantie kreeg ik een mailtje van de coördinator van deze blog. Of ik zin had om weer eens een blog te schrijven. Het was vakantie en ik schreef terug dat ik na de vakantie met een nieuwe blog zou komen. Hier is hij dan eindelijk en ik heb een besluit genomen: ik neem afscheid van het bloggen voor de BOSK.

Veel gebeurd

In het afgelopen jaar is heel mijn leven rigoureus veranderd. Ik vertelde in mijn laatste blog al dat ik een baan heb, waar ik inmiddels dus ook alweer bijna een jaar met plezier werk.
Ook kreeg ik op 2 december 2015 de sleutel van mijn huidige woning waar ik in februari dit jaar ben gaan wonen. Dit is een woning die verbonden is met Fokus waar ik 24 uur per dag ADL-assistentie kan vragen. Ik heb mijn eigen paleisje met alles erop en eraan.
Het was ook best een bewogen jaar. Het heeft echt wel even geduurd voordat ik mijn plekje had gevonden, zowel op werk als thuis.
Inmiddels gaat dit steeds beter.

Wat betreft het schrijven
Nog altijd vind ik naast al mijn bezigheden veel plezier in het schrijversvak. Momenteel ben ik bezig met een verhaal die in een verhalenbundel wordt gepubliceerd. Dat heeft de laatste maanden een hoop van mijn tijd in beslag genomen.
Hierdoor heb ik wel ontdekt dat mijn liefde voor schrijven heel groot is.

Maar.. ik kan het beste artikelen ontwikkelen vanuit mijn gevoel. Een blog schrijven op vaste tijdstippen of over een vooraf bedacht thema of onderwerp werkt voor mij niet lekker. Ik wil schrijven vanuit mijn hart, mijn gevoel in de artikelen stoppen. Dat is de kracht waardoor dit mijn passie is geworden.

Wanneer ik schrijf voor websites als de BOSK kan ik hier minder mijzelf in zijn en daardoor neemt het plezier erin ook af voor mij. Ik heb twee jaar voor de BOSK geblogd, en daarin zat zeker een stukje plezier, maar het feit dat ik nu al een jaar niks van me heb laten horen zegt voor mij genoeg. Het is tijd om deze uitdaging los te laten en mij volledig te focussen op de schrijfsels die ik voor mijn eigen website schrijf.

Jullie kunnen mij blijven volgen via: www.justaskim.nl.
En ook op social media kunnen jullie mij vinden:
Facebook: klik hier
Twitter: klik hier
Instagram: klik hier

Ik hoop jullie hier te mogen verwelkomen!

copy-cropped-Kimberley-Tseng-e1405004175170.jpg

Share