LCKV-WHEELERKAMP

Het leukste kamp voor jongeren met een lichamelijke beperking!

Vrijwilligersorganisatie LCKV Jeugdvakanties organiseert40 kampen per jaar waarvan 1 kamp voor jongeren met een lichamelijke beperking. In 2016 gaan we van 23 tot 30 juli een week op kamp.
Het wheelerkamp gaat elk jaar met zo’n 20 lichamelijk gehandicapte jongeren in de leeftijd van 15 tot 25 een week op kamp op Terschelling. Ik ga dit jaar zelf voor de vierde keer mee en verheug me altijd op deze week! Heb je zelf een beperking en heb je zin in een te gekke week waarin alles mogelijk is en je handicap geen beperking is? Lees dan vooral even verder…
Ben je in de leeftijd van 15 tot 25?
Heb je een beperking en wil je graag op kamp?
Hou je van gekkigheid, spellen, survival, feesten en allerlei leuke mensen ontmoeten?
Lijkt kamperen in een tent je een uitdaging?
Ben je beschikbaar van 23 tot 30 juli?
Als je op bovenstaande vragen ‘ Ja!!!’ kunt antwoorden, dan zijn we op zoek naar jou!
Stuur even een email aan hoofdleiding@lckv-wheelerkamp.nl met daarin je naam, leeftijd, woonplaats en een omschrijving van je beperking en/of de hulp die je nodig hebt van de begeleiders.
Wil je eerst nog even wat meer weten over kamp? Kijk eens even rond op de site, www.lckv-wheelerkamp.nl Zo kun je allerlei foto’s en filmjes bekijken. Ook is er een uitgebreid kampverslag te vinden, dit geeft je een goed beeld van hoe ons kamp er nou eigenlijk uitziet!
Tot… op kamp???
Als je iemand kent met een beperking in de leeftijd van 15-25, deel dit bericht dan vooral!

Eén van de begeleiders die al heel wat jaren meegaat is Rob Keulers. Hem kun je benaderen via een persoonlijk Facebookbericht als je nog vragen hebt over het kamp. En ook mij mag je altijd een bericht sturen als je meer wil weten over het gezelligste kamp van het jaar!

1493376_10152579200033405_2716710388061265236_o

Share