Mijn gedachten aan kamp…

Dit jaar ben ik voor het eerst mee geweest met het LCKV-wheelerkamp. En.. ik vond het geweldig. Ik heb een fantastische week gehad!

phoca_thumb_l_DSC07247 (Rudyard2012)

In het begin vond ik het best wel spannend. Na de kennismakingsdag had ik een beetje mijn twijfels of ik het wel leuk zou gaan vinden. Zal het niet te kinderachtig zijn? Zullen de begeleiders niet constant op je nek zitten dat je iets moet doen? En ook toen ik de aftel mailtjes kreeg, dacht ik, tja, hoe oud ben ik nou.

Maar.. ik heb me druk lopen maken voor niks. Ik kijk nu al uit naar de aftel mailtjes voor het kamp van volgend jaar.

Want wat heb ik het naar mijn zin gehad. Tijdens dit kamp had ik geen verantwoordelijkheden, niks moest, alles kon en niks was te gek, en daardoor, dat is denk ik wel het mooiste van hoe ik dit kamp ervaren heb, voelde ik me tijdens deze week even niet gehandicapt, ik stond niet meer stil bij mijn beperkingen. Ik liep nergens tegenaan vanwege mijn beperking, ik kon alles meedoen, ik hoefde niks te bewijzen en ik kon mezelf zijn. En dat was echt een super fijn gevoel! Een gevoel wat ik nog niet veel vaker heb gehad.

Ik vind dat er heel goed rekening werd gehouden met het verschil in de niveaus. De spellen waren zo opgezet, zodat het voor iedereen leuk was. Eigenlijk vond ik alles van de hele week echt top, ik vond de renspellen super gaaf, maar ook het survivallen, de dagtocht, de ‘computerspellen’, het spel zonder uitleg, en ga zo maar door, ik vond het te gek. Voor de mensen die de spellen bedacht en in elkaar hebben gezet, mijn complimenten!

Ook de ontgroening vond ik heel leuk! Lekker vies worden met water, groene verf, meel en spaghetti, daar hou ik wel van!

phoca_thumb_l_DSCN0984 (Sergej2012)

Tijdens het kamp hebben we ook veel gezongen. De gezelligheid spatte ervan af!

Ook vond ik het heel goed dat er aan het einde van de week ook met de deelnemers een evaluatiegesprek was. Waarin werd gevraagd hoe je de week vond, wat je van je begeleider vond, wat de leuke, de minder leuke dingen (die er voor mij eigenlijk niet waren) en wat er verbeterd zou kunnen worden.

Mijn begeleidster was Dorijn. En zij was top! Ik ben heel blij dat zij mijn begeleidster was. We hebben veel lol
met elkaar gehad, veel gekletst, gelachen en ook lekker geknuffeld.

Ik zei dat ik niks kon bedenken wat ik minder leuk vond aan de kampweek, maar toch is er één ding wat ik helemaal niet leuk vond. En dat was het afscheid!;) Ik vond het afscheid heel moeilijk. Ik heb het ook niet droog gehouden op het afscheid. Ook op de bonte avond had ik al een traantje laten rollen. En dan merk je ook hoe je in één week zo close met elkaar wordt, dat vind ik wel echt heel mooi!

Ik wil iedereen bedanken voor een geweldige week! Een week die ik niet snel zal vergeten! En ik kijk uit naar volgend jaar!

Kimberley

phoca_thumb_l_P1000590 (Anneke2012)

Kimberley gaat mee op kamp sinds 2012

Share