emma at work

Emma at Work is een uitzendbureau voor mensen met een beperking waar ik me een aantal maanden geleden als werkzoekende heb aangemeld. Donderdag ben ik gebeld door mijn contactpersoon en had ze een bericht achtergelaten in m’n voicemail. Het ging over een beschikbare vacature waar ze zo snel mogelijk iemand voor willen hebben. Het gaat om een tijdelijke administratieve baan van 9 uur per week, in Hazerswoude.
Gelijk enthousiast belde ik gister terug voor meer informatie. Helaas was mijn consulent gister vrij, dus zal ik haar maandag spreken.

Ik vind het fijn dat het voor 9 uur in de week is. Zo kan ik ook verder gaan met de andere dingen waar ik met veel plezier mee bezig ben, zoals het schrijven en zal niet al m’n energie verbruikt worden tijdens het werk.
Laatst had iemand het over later als ik een baan van 40 uur per week heb. Ja, dat was vroeger ook mijn streven. Ik dacht ook dat ik gewoon een hele week kon werken net zoals ik een hele week naar school ging. Maar nu besef ik me wel dat een hele week werken niet haalbaar zal zijn voor mij. Als ik een hele week zou werken zal ik m’n vrije tijd daarbuiten nodig hebben om bij te komen. Het leven bestaat uit meer dan alleen werk. Voor mij is het, het belangrijkste dat ik er plezier in heb en dat het haalbaar is.
Ik ben erg benieuwd naar de verdere informatie van de vacature, want geïnteresseerd ben ik zeker!

Klik hier voor de website van Emma at Work. Een baan waarbij rekening gehouden wordt met jouw beperking en voorwaarden waaraan het werk en de werkplek moet voldoen, zodat ook mensen met een beperking, zoals ik, gewoon kunnen werken.

Share